L-Door voor de vijfde keer uitgeroepen tot Trends Gazelle

L-Door voor de vijfde keer uitgeroepen tot Trends Gazelle

Ook dit jaar weer verkoos weekblad Trends  L-Door, specialist in sectionaalpoorten, tot 'Trends Gazelle'. Het bedrijf wordt hiermee opnieuw bekroond voor de innovatiekoers die het al jaren bevaart.

Jaarlijks selecteert en bekroont het financieel-economische weekblad Trends 200 snelgroeiende bedrijven per provincie. Deze 'Gazellen' leveren een belangrijke bijdrage tot  de economische dynamiek van hunregio, zwengelen de werkgelegenheid aan en zijn krachtbronnen van innovatie. De Trends Gazellen zijn bovendien een inspirerend rolmodel voor andere (jonge) bedrijven en staan symbool voor competitief ondernemerschap..

De L-Door-groep uit Liedekerke, gespecialiseerd in sectionaalpoorten voor de residentiële markt en sectionaalpoorten, brandpoorten en complete dockuitrustingen voor industriële bedrijven, viel dit jaar voor de vijfde keer in hun 15-jarig bestaan in de prijzen. In 2005, 2008, 2009, 2010 werd het ondernemerschap van L-door al bekroond met de titel van Trends Gazelle. Toen vielen de afdelingen L-Door DDS en L-Door Productions in de prijzen. Dit jaar kaapt L-Door Services, die zich focust op de industriële markt, de titel weg.

Ook op andere gelegenheden viel het bedrijf keer op keer in de prijzen. Al deze awards zijn een erkenning voor de bedrijfsstrategie van zaakvoerders Luc De Bisschop en Nico De Smedt, waarbij investeren in innovatie, een focus op kwalitatief Belgisch maatwerk, een correcte service en een goede communicatie centraal staan.

Meer over innovatie bij L-Door: http://youtu.be/gaLLmPHYROM

Dit artikel kwam tot stand dankzij het project "Vlaggenschepen voor fabrieken van de toekomst” in het kader van Vlaanderen in Actie en met steun van het Agentschap Ondernemen.

 

 

Deel dit artikel