Samen streven naar verbetering op Katacon

Samen streven naar verbetering op Katacon

Op 18 en 19 april vindt Katacon Europe plaats in Amsterdam. U mag zich verwachten aan een goed gevulde agenda met tal van inspirerende workshops, studiebezoeken, presentaties en getuigenissen van toonaangevende organisaties. Een hoogtepunt op het programma is ongetwijfeld Nobelprijswinnaar professor Carl Wieman.

Kata maakt van wetenschappelijk denken een vaardigheid die iedereen kan leren en uitoefenen. Het is een efficiënte strategie voor organisaties die met succes schijnbaar onbereikbare doelstellingen nastreven via leren, systematische verbetering en innovatie.

Tijdens Katacon Europe leert u meer over de snel groeiende wereld van kata-beoefenaars in Europa. U kunt er kiezen uit 30 leerzame sessies – workshops, studiebezoeken, snelle break-out-sessies en diepgaande discussies. Ook wie overweegt kata op te schalen kan hier heel wat opsteken van de praktische voorbeelden. Mike Rother deelt op de conferentie zijn nieuwe inzichten beschreven in twee nieuwe boeken, ‘Toyota Kata Culture’ en ‘Toyota Kata Practice Guide’.

Verder komen aan bod: voorbeelden van kata in agile transformaties, van mature gebruikers op managementniveau, kata bij Shell, ervaring uit de eerste hand van Toyota zelf, vergelijkingen van kata met andere coaching- en ontwikkelingsmethoden, … Een van de hoogtepunten van het event is wellicht het gesprek van Mike Rother met Nobelprijswinnaar professor Carl Wieman.

Katacon, waarvan ook Sirris medeorganisator is, vindt plaats op 18 en 19 april (preconference op 17 april) in B. Amsterdam. Meer info vindt u op de Sirris website.

Deel dit artikel