Demonstrator combineert operatorondersteuning, QRM en transparantie op de werkvloer

Demonstrator combineert operatorondersteuning, QRM en transparantie op de werkvloer

Deze compleet nieuwe demonstrator bestaat uit zes cellen die samen een assemblagelijn vormen voor de efficiënte fabricage van productfamilies met veel variaties. Met de bouw van een compleet nieuwe demonstrator waarop bedrijven zelf in een waarheidsgetrouwe omgeving de mogelijkheden van Industrie 4.0 kunnen uittesten pakt Sirris de uitdagingen in de productie van vandaag aan. 

Ook deze nieuwe demonstrator vertrekt van de operator die efficiënt moet kunnen werken - operator support is een van de thema's waarrond Sirris actief haar dienstverlening uitbouwt. Dit via ondersteuning van allerlei technologieën, zoals een cobot, AGV, digitale werkinstructies die geprojecteerd worden op een scherm of het werkvlak, maar ook de principes van QRM, lean en kaizen worden ingezet. De digitale integratie van de verschillende processen en tools is eveneens in deze demonstrator voorzien. 

Op 18 oktober kunt u alvast kennismaken en live oppikken wat de mogelijkheden zijn, nadien kunt u onze demonstrator van de fabriek van de toekomst zelf komen testen. 

Programma 
17u00 - Ontvangst en korte plenaire sessie
17u15 -  Korte speeches
17u30 -  Start rondleiding 

Locatie
UGent campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, 8500 Kortrijk

Lees verder op onze website

Contact: Bart Verlinden - Program Manager Smart and Digital Factory, Sirris