Kennis, kwaliteit & productie, ERP - dé ideale Food-mix!?

Kennis, kwaliteit & productie, ERP - dé ideale Food-mix!?

Hoe kan u de strenge kwaliteitseisen in de productieomgeving van een voedingsbedrijf integreren zonder te moeten inleveren aan efficiëntie? Hoe stuurt u uw productie zo goed mogelijk aan? Voor veel voedingsbedrijven blijft het een uitdaging een gezonde mix te vinden tussen de vereiste administratie, de dagdagelijkse productieprocessen en de kwaliteitsborging.

Op dit event wil SYNTRA-bedrijfsopleidingen productieverantwoordelijken, HR-managers, kwaliteitsverantwoordelijken en plant managers uit de voedingsindustrie zicht geven op de beschikbare methodes & softwaretools. Daarnaast geeft SYNTRA-bedrijfsopleidingen ook, met hulp van enkele inspirerende sprekers (waaronder onze collega Mark Van Pee) en cases, een overzicht van de verschillende samenwerkingsmogelijkheden omtrent innovatieve oplossingen en productieprocessen.

Een volgende uitdaging is het vertalen van de bedrijfsprocessen naar de medewerkers op de werkvloer. Hoe kan u efficiënte opleidingen inzake hygiëne-richtlijnen inrichten en tegelijkertijd voldoende aandacht besteden aan efficiëntie en veiligheidsissues? Hoe zorgt u ervoor dat de medewerkers de juiste competenties hebben en dat ze bijgeschoold kunnen worden?

Als erkend IPV & KMO-portefeuille opleidingsverstrekker kan SYNTRA-bedrijfsopleiding u hierin ondersteunen.

Op 17 november biedt SYNTRA-bedrijfsopleidingen u daarom een boeiende namiddag met interessante gastsprekers en een netwerkborrel aan.

Voor meer info over de planning en inschrijvingen kan u terecht op http://syntra-bedrijfsopleidingen.be/artikel/kennis-kwaliteit-productie-erp-d%C3%A9-ideale-food-mix .