Meer dan 130 deelnemers op inspirerend kick-off event Made Different

Meer dan 130 deelnemers op inspirerend kick-off event Made Different

Met meer dan 130 deelnemers waren ze present op het kick-off event van het “Factories of the Future” project van Agoria en Sirris, dat plaats vond op 22 maart ll.

Workshop Simultaneous

Na de verwelkoming door Jos Pinte (General Manager Agoria), ging Herman Derache (Directeur Sirris Vlaanderen) in op de zeven cruciale transformaties die een productiebedrijf moet ondergaan om een ‘Factory of the Future’ te worden. Vervolgens konden de deelnemers gedurende twee breakout sessies zelf mee discuteren over de benodigde acties voor het realiseren van de verschillende transformaties.

Workshop Digital Factory

Aansluitend ging Geert Verachtert, CEO Philips België, in op de transformaties die Philips Turnhout had doorgevoerd. Tot slot konden de deelnemers nog napraten tijdens een gesmaakt walking dinner.

Keynote Philips

De verschillende acties worden nu verder uitgediept in opvolgingsworkshops. U kan uw interesse om hieraan deel te nemen kenbaar maken via http://www.madedifferent.be/nl/event

Dit artikel kwam tot stand dankzij het project "Vlaggenschepen voor fabrieken van de toekomst” in het kader van Vlaanderen in Actie en met steun van het Agentschap Ondernemen.

 

Deel dit artikel