Blog

Sirris

Op 2 februari kwamen er vijf nieuwe Factories of the Future bij. Daikin, Nuscience, Rousselot, Valeo en Veranneman Technical Textiles mogen dit prestigieuze label drie jaar dragen omdat ze bijzonder ver gevorderd zijn in de zeven transformaties op weg naar de fabriek van de toekomst. Ze bewezen daarmee tot het technologische kruim te behoren van de 265 Belgische maakbedrijven die al op dit traject begonnen zijn. De komende weken stellen we deze uitmuntende bedrijven één voor één aan u voor.

Sirris

Sinds 2 februari telt België 16 fabrieken van de toekomst, waaronder 5 nieuwe winnaars. Deze stuk voor stuk sterk presterende maakbedrijven hebben ervoor gekozen hun competitiviteit te verhogen aan de hand van geïntegreerde transformatietrajecten uit het Made Different-actieplan. In die trajecten zijn ze zo ver gevorderd dat ze aan alle criteria voldoen om 'Factory of the Future' te worden genoemd. Kom het zelf bekijken tijdens een van de zeven roadshows!

Made Different

Op 2 februari mochten Daikin, Valeo, Veranneman Technical Textiles, Nuscience en Rousselot de Factory of the Future Awards 2017 ontvangen, de prijs van Sirris en Agoria voor de bedrijven die e

Made Different

Op 23 en 24 januari nodigden Agoria en Sirris een groep van 12 professionals uit de industrie uit, samen met 6 Fabrieken van de Toekomst, voor een bezoek aan 2 SEW Eurodrive fabrieken die een toon

Sirris

Op 2 februari mochten Daikin, Valeo, Veranneman Technical Textiles, Nuscience en Rousselot de Factory of the Future Awards 2017 ontvangen, de prijs van Sirris en Agoria voor de bedrijven die er het beste in slagen om digitalisering en robotisering te verzoenen met werkbaar werk. Een verslag van op de eerste rij. (Met video!)

Made Different

Flexibele automatisering moet het mogelijk maken een robot of een systeem makkelijk aan te passen aan een nieuw of aangepast product.

Sirris

Tijdens de derde editie van de Factories of the Future Awards ontvingen Daikin uit Oostende, Nuscience uit Drongen, Rousselot uit Gent, Valeo uit Ghislenghien en Veranneman Technical Textiles uit Ardooie de titel van Factory of the Future, een prestigieus label dat ze voor drie jaar mogen behouden.

Made Different

Tijdens de derde editie van de Factories of the Future Awards ontvingen Daikin uit Oostende,

Made Different

De familiale kmo Van Hoecke NV werd opgericht te Sint-Niklaas in 1967.

Made Different

Geïntegreerd laserharden biedt een oplossing voor het harden van slanke, langwerpige voorwerpen die tijdens het klassieke harden vervormen.

Made Different

Omdat HR over mensen gaat, kijken we graag over het muurtje naar hoe andere disciplines naar diezelfde mensen kijken. Een interessant model is dat van Bohlen, Beal en Rogers uit 1957.

Made Different

In een uitgebreid artikel ter gelegenheid van het World Economic Forum in Davos gunt het c

Made Different

Zelfs als u zelf niet deelneemt, loont het om af te zakken naar de Factory of the Future Awards, omwille van het leerrijke traject dat de betrokken bedrijven doorlopen hebben en dit met de ondertu

Sirris

Zelfs als u zelf niet deelneemt, loont het om af te zakken naar de Factory of the Future Awards, omwille van het leerrijke traject dat de betrokken bedrijven doorlopen hebben en dit met de ondertussen al 300 ingeschrevenen willen delen. Er zijn bovendien nog enkele andere interessante voordelen aan uw aanwezigheid op het event!

Made Different

Van onafhankelijke distributeur van onderdelen voor gebouwklimatisatie naar ontwikkelaar van eigen innovatieve oplossingen, met een vernieuwende aanpak van productie, kwaliteitscontrole, logis

Made Different

Sky Man International gaat voor continue verbetering, zowel van zijn producten, maar ook van zijn productieorganisatie en orderafhandeling.

Made Different

Op 29 november organiseerden Technifutur en TechnoCampus een seminarie rond de toekomstige lichting productiecollega's volgens Industrie 4.0: de cobots.

Made Different

In het voorjaar gingen we nog ter plaatse inspiratie opdoen. Nu komt een Duitse fabriek van de toekomst zelf naar hier om de Belgische industrie een blik achter de schermen te gunnen.

Made Different

Steeds meer bedrijven in de technologische sector, moeten via employer branding een globaal verhaal vertellen als ‘attractive employer’.

Sirris

In het voorjaar gingen we nog ter plaatse inspiratie opdoen. Nu komt een Duitse fabriek van de toekomst zelf naar hier om de Belgische industrie een blik achter de schermen te gunnen. Op de uitreiking van de Factory of the Future Awards in februari zal Gunter Beitinger, Vice-President & Plant Manager van de Siemens-fabriek in Amberg, u inwijden in de digitale toekomst van productie.