De ene cobot is de andere niet

De ene cobot is de andere niet

Op 29 november organiseerden Technifutur en TechnoCampus een seminarie rond de toekomstige lichting productiecollega's volgens Industrie 4.0: de cobots. Ook Sirris was aanwezig - met onze Baxter-cobot - en leverde de keynote-presentatie van het lezingenprogramma.

Het seminarie in Seraing paste in een reeks initiatieven met als doel de bedrijven uit de regio sensibiliseren en informeren rond technische nieuwigheden in product en productie. Op het event, waarvoor niet minder dan zo'n 130 geïnteresseerden zich hadden ingeschreven, draaide alles rond het gebruik en de voordelen van cobots op de productievloer.

Verder lezen op de Sirris blog...

Contact: Filiep Vincent - Engineer Smart Production & Factory of the Future, Sirris

Wilt u de mogelijkheden van cobots beter leren kennen en weten wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen? Op 24 januari 2017 organiseert Sirris de workshop 'Meet the cobots' in haar lokalen in Kortrijk. Tijdens deze hands-on workshop laat Sirris u zelf de antwoorden vinden. We lichten u toe hoe dit gestructureerd aan te pakken en geven u verschillende do's en don'ts mee. Meer info vindt u in de Sirris agenda.

Deel dit artikel